HRC KOSOVA LLC

Human Resources Consulting 

Kush jemi ne?

Kompani Lidere në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore në Republikën e Kosovës!

HRC KOSOVA me eksperiencë mbi 10 vite në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore, përpiqet që përmes partneritetit dhe bashkëpunimit strategjik , të rekrutojë ,zhvillojë dhe ruajë një forcë pune me performancë të lartë me anë të cilës krijon një mjedis pune të shëndetshëm,të sigurt dhe produktiv për punonjësit dhe bashkëpunëtorët!

people, business, meeting-1979261.jpg

Vizioni ynë

Është që të jemi lider në fushën e konsulencës dhe ofrues i preferuar i shërbimeve,politikave dhe sistemeve të Burimeve Njerëzore inovative të orientuara drejt rezultateve duke ruajtur parimet tona pa kompromis dhe duke krijuar vlerë për bashkëpuntorët tanë!

Misioni ynë

Ne jemi një ekip profesionist, entuziast dhe inovativ, i përkushtuar për të ofruar shërbime profesionale të konsulencës për Burime Njerëzore dhe zgjidhje zhvillimore të rekrutimit dhe trajnimit që ndihmojnë klientët tanë të bëhen më produktivë dhe fitimprurës

DISA NGA KOMPANITË/ORGANIZATAT BASHKËPUNTORE !