HRC KOSOVA LLC

Human Resources Consulting 

HRC KOSOVA LLC

HRC Kosova ka për qëllim të ketë në
qendër praktikat dhe aktivitetet më të
mira që duhet të zhvillohen brenda një
kompanie/organizate. Përmes analizave të
ndryshme do të identifikohen fushat për
përmirësim dhe më pas do ti zbatojmë
strategjitë e duhura për implementimin e
tyre.
HRC Kosova bën menaxhimin e
performancës, trajnimin dhe zhvillimin,
rekrutimin dhe ngritjen e vlerave të
biznesit dhe elementeve esenciale të
kulturës së atij biznesi.

15+

Kompani Bashkëpuntore!

1.500+

Të punsuar nëpermjet nesh!

1+

Portal Pune

5+

Punonjës

Vlerat tona!

job, office, team-5382501.jpg

Integriteti

Ne respektojmë angazhimet tona dhe e drejtojmë biznesin në një mënyrë që promovon drejtësinë, respektin, ndershmërinë dhe besimin.

Fokuesi tek klientët tanë

Ne kemi pasion shërbimin dhe jemi të përkushtuar të njohim biznesin e klientëve tanë, të parashikojmë nevojat e tyre dhe të tejkalojmë pritshmëritë.

Inovacioni

Ne jemi të hapur ndaj inovacionit dhe mundësisë, nxisim kreativitetin për përmirësim të vazhdueshëm duke përdorur praktikat më të mira të menaxhimit të BNJ ne botë.

Partneriteti

Ne mbështesim njëri tjetrin duke ndërtuar marrëdhënie të besueshme dhe afat gjata partneriteti.

Shërbimet

Menaxhimi i BNJ

Menaxhimi i BNJ është një çasje strategjike për menaxhimin efektiv dhe efikas të njerëzve në një kompani. Krijimi i departamenti të BNJ brenda një kompanie ka një kosto shumë të lartë dhe me marrjen e shërbimeve tona kjo kosto do të jetë shumë më e ultë gjithashtu çasja profesionale do të jetë në tjetër nivel.

Rekrutimi

Rekrutimi është process i identifikimit, intervistimit, përzgjedhjes dhe plasimi në vendin e punës. Identifikimi i nevojave të klientit. Përpilimi i njoftimit (konkursi) për pozitën e punësimit. Publikimi i konkursit në portalet e punës dhe në rrjetet sociale. Grumbullimi i CV-ve, klasifikimi dhe vlerësimi i kandidatëve. Intervistimi

Trajnimi dhe zhvillimi

Programet e trajnimit dhe zhvillimit ofrojnë një mori përfitimesh. Ato rrisin performancën e punonjësve, rrisin produktivitetin e tyre dhe përmirësojnë kulturën e kompanisë.

Çfarë thonë klientët tanë?

Disa nga bashkpunëtorët tanë flasin rreth bashkëpunimit me ne!

viber_image_2021-04-30_08-46-20

Jemi  të prelivigjuar që bashkëpunojmë me HRC KOSOVA sepse janë profesionist dhe të sakt në punë! Stafi në HRC është shumë i zgjuar dhe vjen me zgjidhje cilësore! Ata kanë qenë aty sa herë që kemi pasur nevojë për ta! Vlera që ata sjellin në tryezë është të lejojnë që biznesi juaj të funksionojë sikur të keni një profesionist të burimeve njerëzore me kohë të plotë, por ju paguani HRC një pjesë të shumës që do t’i paguanit një personeli HR me kohë të plotë në staf. E rekomandoj shumë për çdo pronar biznesi!

 
 
Bujar IMERI
CEO - Adria LLC

Ne kemi punuar me HRC Kosova  për më shumë se një vit dhe ata janë bërë një partner i domosdoshëm për biznesin tonë. Ata na japin këshilla të shkëlqyera dhe mbështetje në kohë.  HRC KOSOVA ka një ekip të shkëlqyeshëm për të mbështetur organizatën tuaj në të gjitha nivelet, nga rekrutimi, administrimi i përfitimeve, manualet dhe politikat e punonjësve, deri në trajtimin e situatave të vështira të burimeve njerëzore të punonjësve.  Ne  punojmë vazhdimisht me HRC Kosova është shumë me rëndësi të kesh Konsulencën e Burimeve Njerëzore si një partner të besuar.

Haris TALO
Owner - Elteco Group LLC

HRC Kosova janë partnerë fantastik për kompaninë tonë. Përvoja, njohuritë dhe profesionalizmi i tyre janë të pakrahasueshëm. Pjesa më e mirë është se ato ofrojnë një qasje fleksibël ndaj nevojave tona për burime njerëzore.Pavarësisht nëse është një çështje kryesore, apo një pyetje e thjeshtë, ata janë gjithmonë të shpejtë për t’u përgjigjur.

 
 
Era AJAZI
Founder-Alertex LLC