Kontakti

Mos hezito na kontakto

Email Address

info@portalpune-hrkosova.com

Phone Number

048 226 227

Head Office

Ahmet Krasniqi no.110 Arbëri Prishtinë Kosovo

Le te flasim së bashku!

Ne jemi gjithmonë të hapur për të diskutuar dhe për të bashkëpunuar!

Na kontaktoni