Përfaqësues/e i/e Shitjes

Full Time

MIradi Fish

MIradi Fish, me lokacion ne Miradi te Poshtme –  Fushe Kosove kërkon punëtor/e për poziten:

Përfaqësues/e i/e Shitjes

Detyrat:

  • Kontraktimi i klienteve per shitjen e Troftes;
  • Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin përkatës;
  • Këshillimi i klientëve gjatë blerjes;
  • Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave;
  • Pershpejton zgjidhjen e problemeve dhe ankesave te klienteve;
  • Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kriteret:

  • Preferohet te kete nje eksperience te meparshme ne fushen e shitjeve;
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese;
  • Te disponoje Patente shoferi.

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: valon@miradifish.com duke shenuar poziten per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

To apply for this job email your details to valon@miradifish.com