PREZENTUES/E mjeksor

Full Time
 • Full Time
 • Prishtinë
 • Applications have closed

BETA PHARM sh.p.k

OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon një kandidat potencial për punësim.

PREZENTUES/E mjeksor

Përshkrimi i vendit të punës

 • Për prezentim të produkteve.
 • Vizita të rregullta instituteve mjeksore, ordinancave private, barnatoreve etj.
 • Prezentimi dhe promovimi i produkteve.
 • Përcjellja e pozicionimit të produktit.

Kualifikimi dhe Përvoja

 • Shkollim i lartë (përparësi në Mjeksi apo Farmaci)
 • Përvojë 1 vjeçare si prezentues
 • Posedimi i patent shoferit, Kategoria B (vozitës aktiv)
 • Aftësi të mira komunikuese.

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com