Menaxher/e Marketi, Zv.Menaxher/e Marketi

Full Time
 • Full Time
 • Obiliq
 • Applications have closed

BAS Market

BAS Shpk” me selin Qendrore në Ferizaj ,Rr.Enver Topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:

Menaxher/e Marketi
Zv.Menaxher/e Marketi  

Vendi i punës: Bas Market – Obiliq

Kualifikimet e kërkuara: Menaxher/e Marketi

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, përparësi me shkollim më të lartë,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
 • E dëshirueshme përvoja e punës si menaxher ,
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
 • Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
 • Përvojë punë në sektorin ushqimor është obligative ,
 • Menaxhues shumë i mirë i kohës.
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,

Kualifikimet e kërkuara: Zv. Menaxher/e Marketi

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, përparësi me shkollim më të lartë,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
 • Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
 • Përvojë punë në sektorin ushqimor si dhe
 • Menaxhues shumë i mirë i kohës.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Mundësi të zhvillimit profesional dhe
 • Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresës në: endrit.bas@gmail.com

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.

Duke ju falënderuar për aplikim ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me 05 Nëntor, 2021, 23:59.