Shitëse, Montera

Full Time
  • Full Time
  • Prishtinë
  • Applications have closed

BAI Center

Shitëse

Addresa: Magjistralja Prishtine-Ferizaj (Afer Udhekryqit te Janjeves)

Email: bai.center@hotmail.com

Numrat Kontaktues : 044/630-909 ose 045/222-073
Lamia: Hidrosanitari

Detyrat dhe pergjithsite: Prezantimi dhe shitja e produkteve
Kandidatet duhet te kene aftesi te mira komunikative me klient.


Kerkojm MONTERA ne Mobileri

Fabrika per prodhimin e kuzhinave dhe mobileve kerkon:

Montera

Addresa: Magjistralja Prishtine-Ferizaj (Afer Udhekryqit te Janjeves)

Email: bai.center@hotmail.com

Numrat Kontaktues : 045222073 ose 044630909

Mund te aplikoni duke derguar CV ne email,ose te vizitoni zyret tona. Ju faleminderit.