Punëtorë në linjën e Prodhimit të dyerve (3)

Full Time
  • Full Time
  • Gjilan
  • Applications have closed

Palma Furniture

Palma Furniture

Hap konkurs për:

Punëtorë në linjën e Prodhimit të dyerve (3x)

Kushtet:

  • Të jetë kreativ/e dhe i/e gatshëm/e të punoj në ekip;
  • Të ketë aftësi organizuese dhe komunikuese;
  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;
  • Të ketë pervoje pune ne rrethine te Gjilanit.

Të interesuarit të dërgojnë CV ose të plotësojnë aplikacionin në showroomet tona në Gjilan. Per informata shtese lajmeroni ne kete numer +38349480236.