Shitëse

Full Time
  • Full Time
  • Prizren
  • Applications have closed

Pandora

Vend i lire i punes ne dyqanin e stolive “Pandora” Abi Çarshia ne Prizren

Pozita: Shitese

Orari : 40 ore ne jave

Pandora eshte brend i njohur boteror i stolive per femra. Përvoja e mëparshme ne shitje është e domosdoshme (min dy vjeqare) dhe natyrisht dashuria për stolitë dhe markën PANDORA është thelbësore, gjithashtu të qenit plotësisht fleksibël.

Ju do të jeni pjesë e një mjedis dinamik dhe të frekuentuar ku fokusi kryesor është shitja e stolive të markës tone prestigjioze, dhe njekohesisht duke siguruar nje sherbim te shkelqyeshem per klientet.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV ne email adresen: pandora.prizren@gmail.com

Afati i fundit per aplikim: 28 Tetor, 2021